Loopbaantrajecten 

Jouw weg naar voldoening, werkplezier en persoonlijke groei

Een loopbaantraject bij Stormproof Coaching is meer dan alleen een reis; het is een dynamisch proces dat deuren opent naar voldoening, werkplezier en persoonlijke groei. Of je nu op zoek bent naar een carrièreswitch, vastzit in je huidige baan of gewoon meer voldoening wilt halen uit je werk, wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op elke stap van je reis.
Gedurende 4 tot 8 coachgesprekken van een uur, aangevuld met opdrachten, persoonlijkheids- en loopbaantesten, en het opstellen van jouw persoonlijke loopbaanplan, zul je ontdekken hoe je jouw doelen kunt verwezenlijken.

Regelmatig kun je gebruik maken van subsidieregelingen.
Houd dit goed in de gaten. Let op, wil je gebruik maken van subsidies, dan moet het traject uitgevoerd worden door een Register Loopbaanprofessional. StormProof coaching voldoet aan deze voorwaarde (check hier).

Waarom geld, tijd en energie investeren in een loopbaantraject?

In deze snel veranderende arbeidsmarkt is vooruitdenken cruciaal. Een loopbaantraject vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt en  helpt je:

1. Toekomstbestendig te zijn: Voorbereiding en zelfinzicht stellen je in staat om je aan te passen aan de voortdurende ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

2. Persoonlijke Ontwikkeling: Ontdek je vaardigheden, talenten en persoonlijke waarden om een duidelijk beeld te krijgen van je loopbaanpad.

3. Werkplezier: We richten ons niet alleen op succes, maar zeker ook op jouw werkplezier en het vinden van de juiste plek in jouw loopbaan. Het is belangrijk om te streven naar een baan waarin je voldoening vindt en waar je op je plek zit.

Onderstaand subsidietraject is niet meer beschikbaar, zie het als voorbeeld voor een kortdurend traject:

Ontwikkeladviestraject inclusief arbeidsmarktscan (subsidie traject NL Leert Door) ter waarde van 700 Euro
Je persoonlijke ontwikkeladviestraject bevat:

  •  APQ (Arbeidsmarkt Positie Quotiënt) test en rapportage: Je krijgt direct inzicht in je inzetbaarheid en je kansen op de arbeidsmarkt. Deze APQ vormt het startpunt om je persoonlijke arbeidsmarktpositie te verbeteren.
  • Wanneer dit inzichtelijk is gemaakt volgen 3 coachgesprekken  met de onderwerpen:
    1. Krijg inzicht in je drijfveren en je  persoonseigenschappen (talenten en competenties)  ondersteund met tests en rapportages
    2. Waar op de arbeidsmarkt vind je wat je zoekt en hoe vergroot jij jouw kansen
    3. Jouw persoonlijke plan van aanpak
                                                  Overtuigd? Neem gerust contact op.