Welkom bij Stormproof coaching:
Stormproof Coaching gelooft in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het streven is om  een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin jij jezelf kunt verkennen, groeien en bloeien. Onze missie is om jou te helpen meer grip te krijgen op je leven en loopbaan, zodat je met vertrouwen en veerkracht de uitdagingen van het leven kunt omarmen.

Over Nicole van Dijk – Jouw Coach :
Nicole van Dijk, oprichter van Stormproof Coaching, brengt meer dan twee decennia aan ervaring in het begeleiden, coachen en trainen van mensen.
Nicole’s diepgaande begrip van menselijk gedrag, haar compassie en haar toewijding aan de groei van anderen maken haar tot een betrouwbare gids op jouw pad naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met certificeringen als Stress- en Burn-out coaching (VESB), Acceptance en Commitment training, psychosociale basiskennis  en geregistreerd Loopbaancoach (Noloc), beschikt Nicole over de nodige expertise om je te ondersteunen in iedere fase van je ontwikkeling.

Wat maakt Stormproof Coaching uniek? 
Bij Stormproof Coaching geloven we dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en te veranderen, zelfs te midden van de meest uitdagende omstandigheden. De aanpak is gebaseerd op het idee van veerkracht – het vermogen om met moeilijkheden om te gaan, te leren en te groeien van tegenslagen.

De naam, Stormproof, is meer dan alleen een woord. Het symboliseert de toewijding om jou te helpen sterker te worden dan de stormen die het leven ons soms op het pad brengt. Net zoals een stormvogel draaien we onze vleugels niet om voor uitdagingen; in plaats daarvan omarmen we ze als kansen voor groei en transformatie.

Zelfonderzoek coaching

Is Stormproof coaching geschikt voor jou? 

Wil je op een professionele manier stappen zetten richting jouw doel en vind je dat  moeilijk te bereiken en herken je jezelf in
de volgende kenmerken, dan zou Stormproof Coaching wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt:

  • Je wilt bepaalde aspecten van je leven of loopbaan veranderen, maar weet niet waar te beginnen..
  • Authenticiteit en oprechtheid zijn belangrijk voor jou.
  • Je worstelt met gevoelens van twijfel of onzekerheid.
  • Wanneer jij je niet gewaardeerd voelt, vind je het dan lastig om de juiste stappen te zetten.
  • Je twijfelt de laatste tijd aan jezelf.
  • Je bent werkzaam in sociale beroepen ( bijv werkzaam met klanten, studenten, collega’s, patiënten, leerlingen of burgers) en je hebt het gevoel dat het anders zou kunnen. 

Ontdek de mogelijkheden met Stormproof Coaching

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we onderzoeken hoe Stormproof Coaching jou kan ondersteunen op jouw pad naar een krachtiger en vervullend leven op te nemen.