Nicole van Dijk

Over mij:

Sinds 2000 werk ik (Nicole -1972) in diverse settings met mensen. Begonnen als docent Industrieel Ontwerpen waarna ik na een paar jaar dit en een wereldreis en andere buitenland avonturen ben overgestapt naar coaching. Tussendoor heb ik nog een uitstapje gemaakt naar het trainen en onderwijzen van scuba-duiklessen. 

Tijdens de vele reizen die ik ook heb gemaakt, ben ik in contact gekomen met veel verschillende  mensen uit diverse culturen. De rode draad in mijn leven is contact met mensen, ik word geïnspireerd door gedrag, gewoontes, ideeën, gedachtegangen en opvattingen in de breedste zin van het woord. Soms begrijp ik het niet en voel ik de verbazing die in mezelf verschijnt. Ik ga dan op onderzoek uit en probeer inzichten te krijgen in “hoe mensen werken” en “hoe ik zelf werk”. Het blijft me boeien en ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen die dat willen te begeleiden op hun weg naar een waardevol leven.

In mijn vrije tijd vind je mij aan de knutsel met mijn zoon, wandelend op het strand met mijn vriend en honden, in mijn eigen wereld met een goed boek op de bank of genietend met een paar vrienden een drankje bij een van de strandtenten bij mij in de buurt. 

Mijn achtergrond puntsgewijs:

Sinds 2000 werkzaam op het gebied van training, begeleiding en coaching.

  • Gecertificeerd en geregistreerd Stress- en Burn-out coach (VESB)
  • Gecertificeerd Acceptance en Commitment Theorie (ACT) coach 
  • Geregistreerd Loopbaancoach (NOLOC) boeien
Zelfonderzoek coaching

Is Stormproof coaching voor jou? 

Wil je op een professionele manier stappen zetten richting jouw doel en vind je dat zelf moeilijk te bereiken? Herken je jezelf in enkele van onderstaande kenmerken? 

  • Ben je bent zelfbewust en gevoelig
  • Weet je dat je bepaalde dingen anders zou moeten aanpakken, maar lukt je dat onvoldoende.
  • Ben je gericht op echtheid, puurheid en oprechtheid
  • Wanneer jij je niet gewaardeerd voelt, vind je het dan lastig om de juiste stappen te zetten.
  • Twijfel je de laatste tijd aan jezelf.
  • Ben je werkzaam in sociale beroepen ( bijv werkzaam met patiënten, leerlingen, klanten, studenten, collega’s en burgers) en heb je het gevoel dat het anders zou kunnen.
Voel je uitgenodigd om contact op te nemen om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Stromproof coaching

Stormproof is geïnspireerd op / staat symbool voor mijn achternaam (van Dijk) en de storm die we tijdens ons leven kunnen ervaren. Een storm , die je soms wel en soms niet ziet aankomen, waarvan niet gevraagd wordt of je erop zit te wachten. Een storm waarvoor de stormvogel (in mijn logo) zijn vleugel niet omdraait. Hij weet hoe met iedere storm om te gaan, gebruikt wat hij aangeboden krijgt en accepteert wat niet ontweken kan worden. Spreekt jou dit aan, voel 
je dan uitgenodigd om contact met mij op te nemen.