Over mij Nicole van Dijk :

Sinds 2000 werk ik in diverse settings met mensen. Begonnen als docent Industrieel Ontwerpen en vervolgens een uitstapje gemaakt in de vorm van een wereldreis en andere buitenland-avonturen om uiteindelijk over te stappen naar coaching en training. 

Tijdens de vele reizen die ik maakte, ben ik in contact gekomen met veel verschillende mensen uit diverse culturen. De rode draad in mijn leven is contact met mensen, ik word geïnspireerd door gedrag, gewoontes, ideeën, gedachtegangen en opvattingen in de breedste zin van het woord. Soms begrijp ik het niet en voel ik de verbazing die opborrelt. Ik ga dan op onderzoek uit en probeer inzichten te krijgen in “hoe mensen werken” en “hoe ik zelf werk”. Het blijft me boeien en ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen die dat willen te coachen en training in hun zoektocht naar meer grip op het leven en de loopbaan.

In mijn vrije tijd vind je mij aan de knutsel met mijn zoon, wandelend op het strand met mijn vriend en honden, mountainbiken in de bossen en in mijn eigen wereld met een goed boek op de bank of genietend met een paar vrienden een drankje bij een van de strandtenten bij mij in de buurt. 

Mijn achtergrond puntsgewijs:

Sinds 2000 werkzaam op het gebied van training, begeleiding en coaching.

  • Gecertificeerd en geregistreerd Stress- en Burn-out coach (VESB)
  • Gecertificeerd Acceptance en Commitment Theorie (ACT) coach en trainer
  • Geregistreerd Loopbaancoach (NOLOC) boeien
Zelfonderzoek coaching

Is Stormproof coaching voor jou? 

Wil je op een professionele manier stappen zetten richting jouw doel en vind je dat zelf moeilijk te bereiken? Herken je jezelf in enkele van onderstaande kenmerken? 

  • Je bent zelfbewust en gevoelig.
  • Je weet dat je bepaalde dingen anders zou moeten aanpakken, maar dat  lukt je onvoldoende.
  • Je bent gericht op echtheid, puurheid en oprechtheid.
  • Wanneer jij je niet gewaardeerd voelt, vind je het dan lastig om de juiste stappen te zetten.
  • Je twijfelt de laatste tijd aan jezelf.
  • Je bent werkzaam in sociale beroepen ( bijv werkzaam met patiënten, leerlingen, klanten, studenten, collega’s en burgers) en je hebt het gevoel dat het anders zou kunnen.
Voel je uitgenodigd om contact op te nemen om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Stromproof coaching

Stormproof is geïnspireerd op / staat symbool voor mijn achternaam (van Dijk) en de storm die we tijdens ons leven kunnen ervaren. Een storm , die je soms wel en soms niet ziet aankomen, waarvan niet gevraagd wordt of je erop zit te wachten. Een storm waarvoor de stormvogel (in mijn logo) zijn vleugel niet omdraait. Hij weet hoe met iedere storm om te gaan, gebruikt wat hij aangeboden krijgt en accepteert wat niet ontweken kan worden. Spreekt jou dit aan, voel 
je dan uitgenodigd om contact met mij op te nemen.